Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

VOORWAARDEN

 
Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de levering- en/of betalingsvoorwaarden akkoord gaat.

 

Betaling-, Levering- en Garantievoorwaarden.

 

Betalingsvoorwaarden:

Artikelen worden geleverd door de distributeurs (TNT /DPD post of andere) na betaling van de bestelling. Betaling kan via iDEAL of betaling contant/PIN (geen creditcard) in onze winkel.

 

Leveringsvoorwaarden:

We adviseren om de inhoud van het pakket direct na ontvangst te controleren.

Breuk/Schade of incompleet van welke aard dan ook, dient binnen 24 uur na ontvangst via mail (met foto) en/of telefonisch gemeld te worden. Meldingen na 24 uur worden niet meer in behandeling genomen.

Algemeen:

Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de levering-, garantie en betalingsvoorwaarden van Withagen Verlichting akkoord gaat.

Withagen Verlichting behoudt zich het recht de levering-, garantie- en betalingsvoorwaarden te wijzigen. Voor een koopovereenkomst gelden de voorwaarden zoals deze zijn gesteld op de dag van de op factuur vermelde datum.

 

Gegarandeerde prijs:

Withagen Verlichting garandeert dat de prijs vermeld bij het artikel op de dag van aankoop nota niet wordt verhoogd. Voor gevolgen van foutieve prijzen veroorzaakt door de server of door hackers, virussen e.d. kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

 

Bezorgkosten:

De artikelen worden kosteloos thuisbezorgd vanaf een bedrag van € 100,00. Dit is geldig voor uitsluitend Helmond en omgeving. Voor bestellingen onder de € 100,00 wordt € 7,50 verzendkosten in rekening gebracht. De op de factuur vermelde prijs is inclusief 21% btw en eventuele verzendkosten. U kunt ook uw bestelling in de winkel afhalen. 

Annuleren van uw bestelling:

Als u uw bestelling wilt annuleren zonder dat Withagen Verlichting in gebreke is gebleven, zullen de gemaakte kosten voor het verwerken van uw order voor uw rekening zijn.

 

Annuleren door Withagen Verlichting bij niet ontvangen betalingen:

Indien u heeft gekozen voor betaling via iDEAL, worden de artikelen voor u gereserveerd of besteld indien ze niet op voorraad zijn. Direct na ontvangst van uw betaling, worden de artikelen – indien voorradig - aan u verzonden. Indien de betaling binnen 5 dagen nadat wij de bestelling hebben ontvangen niet binnen is, wordt de order geannuleerd.

 

Bericht van levering:

Aangezien niet alle lampen direct uit voorraad leverbaar zijn, krijgt u altijd bericht van de mogelijke leverdatum. Het streven van Withagen Verlichting is uw bestelling binnen 2 weken te leveren of zelf op te halen in onze fysieke winkel in Helmond. Voorraadproducten zijn binnen een aantal werkdagen te leveren. Bestellingen worden in de regel verzonden als de order compleet is (tenzij anders overeengekomen, dan wordt er een nalevering verzonden). Indien een product niet meer leverbaar is, vervalt de koopovereenkomst. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en kunnen dan ook niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid.

 

Retourneren:

Artikelen kunnen geretourneerd worden binnen 14 dagen na levering in de originele verpakking, met een kopie van de factuur bijgevoegd. Let op: De verzendkosten zijn voor de koper. Restitutie van het aankoopbedrag * ( alléén bij bestellingen webshop ), exclusief verzend- of orderkosten, vindt plaats binnen maximaal 5 dagen wanneer het artikel door Withagen Verlichting in ongeschonden en originele verpakkingen ontvangen wordt. Voor defecte artikelen zie garantievoorwaarden. Alleen als aan het voorgaande is voldaan en de goederen onbeschadigd door Withagen Verlichting zijn ontvangen zal het aankoop bedrag worden gecrediteerd.

 

Garantie voorwaarden:

U krijgt 12 maanden garantie op uw aankoop.

Withagen Verlichting garandeert dat elk door haar geleverd artikel voldoet aan de normale eisen van deugdelijkheid, bruikbaarheid en aan bestaande overheidsvoorschriften.

Als bij normaal - met de bestemming corresponderend - gebruik, gebreken optreden in of aan de geleverde producten, worden deze door Withagen Verlichting kosteloos hersteld. U kunt ons hiervoor mailen of telefonisch contact opnemen.

De verzendkosten komen, indien de klacht gegrond is én binnen de garantietermijn, voor kosten van Withagen Verlichting. Withagen Verlichting stelt vast of de garantie van toepassing is en bepaald de wijze van repareren en verzenden.

U dient de artikelen die worden teruggezonden voor reparatie of vervanging te retourneren in de originele verpakking met kopie van de factuur erbij ingesloten. Op de reparatie krijgt u ook weer 12 maanden garantie.

 

Op de garantie kan geen aanspraak gemaakt worden als het defect is veroorzaakt door:

1.       Als de datum is gewijzigd of onleesbaar gemaakt is op de factuur.

2.       Als er veranderingen in of aan het artikel zijn aangebracht door derden.

3.       Beschadiging door opzet of nalatigheid.

4.       Bij van buiten komend onheil blikseminslag, aardbeving e.d.

5.       Defecten of slijtage als gevolg van nalatig onderhoud.

6.       Oververhitting door een te hoog wattage gloei -en of halogeenlamp.

7.       Blootstelling aan vochtigheid, extremen warmte of zonlicht, of extreme koude.

8.       Indirecte kosten, veroorzaakt door het buiten bedrijf zijn van het defecte artikel, kunnen niet voor vergoeding            in aanmerking komen

Withagen Verlichting, Lucas Gasselstraat 4, 5701 BP Helmond

Telefoon; 0492-525245

Kvk; 17099109

Btw-id; NL806008921B01

info@withagenverlichting.nl

www.withagenverlichting.nl